Volvo Car Denmark og GreenKayak på Danmarksturné

Tobias Uncategorized

For andet år i træk hopper GreenKayak nu ind bag rettet, med en masse GreenKayaks på krogen triller vi ud i det danske land, for at besøge byerne Randers, Aalborg, Vejle og Aarhus.

I hver by slår vi os ned for en dag og lader lokale borgere benytte vores GreenKayaks. Tilbuddet er helt gratis mod at man samler affald på sin kajaktur.

I løbet af August og September måned kan lokale borgere yde en ekstra miljøindsats og dermed sætte fokus på verdensmål nr. 14 – Livet i Havet. Første by på turneen er Randers under festugen, hvorefter Idrætsmødet i Aalborg vil få besøg af de grønne kajakker.  Turnéen besøger desuden Århus i løbet af Århus festuge og Vejle til Fjordens Dag, hvor der vil være rig mulighed for at komme på vandet.

Den lokale Volvo forhandler vil stå sammen med os og vise deres flotte biler frem. Volvo siger at fremtiden er elektrisk og det stærke omdrejningspunktet i Volvo Cars’ klimaplaner er en ambition om kun at producere fuldelektriske biler i 2030.

Ekstra praktisk information:

21. Aug. Randers – Tronholmparken. Kl. 11:00-17:00

28. Aug. Aalborg – Honnørpladsen. Kl. 11:00-17:00

29. Aug. Vejle – Bølgen. Kl. 11:00-17:00

2. Sept. Aarhus – Int. sejlsportscenter Kl. 11:00-17:00

Vil du en tur i en GreenKayak skal du blot troppe op på lokationen. Vi har 10 GreenKayaks klar, og du behøver ikke at forud reservere.

Vi har ro-veste/redningsveste, men du skal komme i noget tøj der gerne må blive vådt.

Kajakkerne er dobbelt sit on top kajakker, som er meget stabile og kræver ikke tidligere kajakerfaring.

I ror afsted på egen hånd uden en kajakguide/instruktør.